fbpx

Investeer mee in Eksterlaar

In cohousing Eksterlaar in Deurne kopen we met de coöperatie één unit aan die we verhuren volgens het principe van ‘huren met een koopoptie‘.  Om dit te verwezenlijken, hebben we op korte termijn €20.000 nodig, begin volgend jaar komt er een tweede kapitaalsronde.

 

Waarom huren met koopoptie?

Veel mensen willen graag instappen in een van onze projecten maar hebben op dit moment niet de mogelijkheid om een woning aan te kopen. De formule huren met koopoptie geeft hen de kans om eerst te huren aan de coöperatie en binnen de 10 jaar over te gaan tot aankoop van de woning. Hierbij kunnen ze de reeds betaalde huurgelden van de eerste 5 jaar aftrekken van de aankoopprijs. Zo krijgen deze huurders waar voor hun huurgeld én krijgt onze coöperatie er betrokken en enthousiaste huurders bij.

Meer info.

 

Mee investeren in dit appartement?

  • Stort €15 (instapkost) + een veelvoud van €270 (bvb. €5.415) op rekening van Cohousing Projects cv:  BE12 0688 9602 4692 en vermeld je naam, e-mailadres en ‘B-aandelen Eksterlaar Deurne’
  • Vul je persoonlijke gegevens aan via ons aandeelhoudersformulier, hierna krijg je van ons een aandeelhoudersbewijs
  • Deze aandelen categorie B – projectspecifieke aandelen – worden ingezet om een unit bestemd voor huren met koopoptie te bouwen
  • Je kan deze pas terugkrijgen als de woning doorverkocht wordt (max. 10 jaar)
  • Je deelt jaarlijks in het algemeen rendement van de coöperatie, hierbij streven we naar 4% per jaar
  • Je krijgt een stem op de algemene vergadering van de coöperatie.

 

Meer info?

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met Federico Bisschop – federico@cohousingprojects.be – 0499 20 10 89 of Eef Tanghe – eef@cohousingprojects.be – 0472 50 45 22.

Meer weten over cohousing Eksterlaar Deurne? Klik hier.