fbpx
NL | EN

Burcht

Cohousing Burcht antwerpenCohousing Burcht in Antwerpen natuurCohousing Burcht in Antwerpen liggingCohousing Burcht in Antwerpen kinderen met plannenCohousing Burcht in Antwerpen bewoners in bos
Altijd al rustig willen wonen op een steenworp van ’t Stad? Dan is cohousing Burcht iets voor jou. Op een bebost terrein van 10.000 m2 komt een cohousingproject met 30 woningen en appartementen van verschillende groottes. Uiteraard worden deze aangevuld met ruime gemeenschappelijke delen. De invulling kan je als toekomstig bewoner zelf mee bedenken.  Zo kan je ook je eigen woning en appartement mee vorm geven. We streven naar een vraaggestuurd bouwproces.

Burcht is een deelgemeente van Zwijndrecht en telt zo’n zevenduizend inwoners. Vanuit Burcht bereik je vlot de stad Antwerpen via de fietserstunnel van Linkeroever. De afstand tussen de bouwgrond en de Meir is slechts 4 kilometer. Daarnaast vind je op wandelafstand een bushalte die je op 5 minuten naar Antwerpen-Linkeroever brengt. Verder is er in de buurt een kleuter- en lagere school, een bibliotheek, een cultureel centrum en allerhande winkelvoorzieningen.

De projectgrond is gelegen aan de Antwerpsesteenweg in Burcht naast het Neuzenbergbos. Op dit moment staat er een woning op die nog bewoond is.  Daarnaast vind je een grote tuin met heel wat waardevolle bomen die we zoveel als mogelijk willen behouden.

  • 30 appartementen en woningen
  • Locatie: Antwerpsesteenweg in Burcht
  • Common house met professionele keuken, kinderspeelkamer, coworking, logeerkamers, atelier,…
  • Architect: Agmen
  • Aannemer: te kiezen door de groep

Meer info?

Eef Tanghe

Zaakvoerder 0472 50 45 22 eef@cohousingprojects.be