fbpx
NL | EN

Minerve

Cohousing Minerve in Edegem overzicht woningenCohousing Minerve in EdegemCohousing Minerve in Edegem gemeenschappelijke tuinCohousing Vrijburcht in Amsterdam zo kan Cohousing Minerve in Edegem er uit zienCohousing Minerve Edegem maquette
Waar vroeger de ‘Agfa-Gevaert filmrolletjes’ ontwikkeld werden, creëert Revive een nieuwe bruisende woonwijk Minerve.  Daar hoort natuurlijk een cohousingproject bij. We ontwerpen een cohousingproject met 15 appartementen, inclusief uitgebreide gemeenschappelijke delen. Cohousig Minerve ligt aan de Fort V-straat met een park van 20ha als achtertuin.

Je komt niet alleen terecht in een zalig cohousingproject, je kan ook genieten van de nagelnieuwe wijk Minerve met kantoorruimtes voor startende ondernemingen, praktijkruimtes voor vrije beroepen, winkels en veel openbare ruimte. Er wordt maximaal 3 bouwlagen hoog gebouwd. Je woont op 8 minuten fietsen van het treinstation Mortsel. Het woon- en werkgebied wordt autoluw ingericht met parkeerruimte en elektrische laadpalen aan de rand. Dankzij het autoluwe karakter is het mogelijk om groene openbare ruimte te creëren naast je eigen privéruimte. Je kan dus volop genieten van je eigen leefruimte zonder aan privacy in te boeten met een levendige buurt aan je voeten.

  • 15 compacte woonunits met 1 tot 5 slaapkamers
  • Locatie: Fort V-straat in de duurzame Minerve-wijk
  • Common House met professionele keuken, eetruimte, living, wassalon, coworking, atelier,…
  • Architect: nog te bepalen door de groep
  • Aannemer: nog te bepalen door de groep
  • Verhuizen: midden 2023

Maandelijks organiseren we infosessie waarna u kan aansluiten bij de groep.  Schrijf je in via het interesseformulier.


Meer info?

Federico Bisschop

Zaakvoerder 0499 20 10 89 federico@cohousingprojects.be