fbpx
Cohousing projects mail

Vacature: klantenbegeleider

Klantenbegeleider

Regio Gent & Antwerpen

Wie zijn wij?

Cohousing Projects ontwikkelt duurzame woonprojecten voor en samen met de bewoners. We investeren in geschikte gronden en panden voor cohousing en werken samen met ontwikkelaars. We brengen mensen samen en bouwen voor hen de wijk van morgen.  Zo zetten we dromen om in daden.

Op dit moment bouwen we aan een 10-tal projecten in heel Vlaanderen. We geloven in cohousing als een manier van wonen waar sociale contacten en gedeelde ruimtes een kwalitatievere en duurzamere woonomgeving bieden dan het ’traditionele’ wonen.

We zijn op zoek naar een gedreven klantenbegeleider (m/v/x) om ons team te versterken.

Functieomschrijving

Als klantenbegeleider leid je onze bouwprojecten in goede banen. Daarbij ligt je focus op de afwerkingsfase.

We werken met cohousinggroepen, wat een heel persoonlijk contact met onze klanten garandeert. Je bent voor de cohousers het eerste aanspreekpunt voor afwerkingszaken. Op deze manier staat deze job garant voor veel inhoudelijke afwisseling en sociale contacten.

Je begeleidt de bewoners in hun persoonlijke keuzes qua afwerking, zet deze in plan, coördineert de afwerkingsplannen, volgt de vooropgestelde termijnen op voor keuzemomenten die aan de koper en de toonzalen zijn opgelegd, communiceert met de partners en maakt afrekeningen van min-meerwerken.

Je bent vertrouwd met typische aspecten van een bouwproces: aanbestedingsdossiers doorgronden met plannen, lastenboeken, technisch verslagen, planning, vorderingsstaten en verrekeningsvoorstellen kan je vlot verwerken.

Je bent enthousiast over duurzaam bouwen.  Je waakt er mee over dat onze projecten zo klimaatneutraal mogelijk worden uitgevoerd.

Je werkt nauw samen met heel wat bouwpartners (werfleiders van de aannemers, calculatoren, etc.) en externe partijen (architect, showrooms, studiebureaus, etc..). Je kan overtuigend, constructief en krachtig communiceren met deze partners.

Functievereisten en kennis

Je hebt een aantoonbare achtergrond in architectuur of binnenhuisarchitectuur (diploma of gelijkaardige ervaring). Ervaring is een pluspunt.

Je hebt ervaring met groepsprocessen.

Je bent vertrouwd met een bouwproces of je hebt zelf al gebouwd.

Je kan een planning opstellen, naleven en denkt vooruit.

Autocad kent geen geheimen voor je.

Vacature klantenbegeleider

Competenties

Je communiceert vlot, enthousiast en duidelijk

Je behoudt steeds het overzicht en weet precies wat er op korte en lange termijn moet gebeuren.

Je bent gepassioneerd door cohousing

Je hebt een hart voor ecologische materialen en maakt de duurzaamheidsreflex.

Je bent flexibel in locatie en uren. Je bent bereid af en toe avondwerk te doen en je kan gebruik maken van een (deel)auto.

Je bent een erg betrouwbare en integere persoon.

Je bent gericht op mensen én resultaat.

Je kan zelfstandig werken.

Je werkt nauwgezet.

Je neemt initiatief

Je reikt oplossingen aan en stuurt bij waar nodig.

Je bent leergierig.

Aanbod

Een uitdagende, gevarieerde fulltime job in vast dienstverband waarin je het Vlaamse woonlandschap helpt hertekenen. Flexibele werktijden, zelf in te plannen in overleg met je leidinggevende.

Locatie: Ons kantoor is in Wondelgem bij Gent.  Daar verwachten we je één à twee dagen per week.  De rest van de tijd werk je thuis of op verplaatsing.  We zoeken iemand die op projecten werkt in de regio van Antwerpen, Leuven, Gent of daartussenin.  De woonplaats ligt best goed bereikbaar van een van deze locaties.

Verlof loopt grotendeels gelijk met bouwverlof.

Een marktconform salaris op basis van ervaring en capaciteiten.

Procedure en timing

Deel 1: voorselectie op basis van cv en motivatie

Deel 2: Sollicitatiegesprek

Deel 3: Kennismaking met het team

Indiensttreding: zo snel mogelijk

Belangstelling?

Bezorg digitaal je cv en motivatie op federico@cohousingprojects.be.

Meer info:

Federico Bisschop, federico@cohousingprojects.be, 0499 20 10 89, www.cohousingprojects.be