fbpx
Cohousing projects mail

Masterclass Centen & Documenten

Na de gesmaakte masterclasses ‘Wonen in een cohousing‘ en ‘Kinderen in cohousing‘ brengen we opnieuw enkele ervaringsdeskundige cohousers samen die al jullie vragen beantwoorden. Dit keer over centen en documenten.

Tijdens deze masterclass krijg je antwoorden op vragen zoals: hoe werkt jullie beheerraad, maken jullie een jaarlijkse begroting, welke gemeenschappelijke kosten hebben jullie en welke verzekeringen sluiten jullie af? In ons expertenpanel zit onder meer Jan die intussen al 10 jaar in cohousing Vinderhoute woont, Gilbert uit BotaniCo in Leuven, Charlotte van cohousing InDruk in Borgerhout en notaris Helene De Waele die ons steeds bijstaat met raad en daad in al onze cohousingdossiers.

De podcast kan je hier downloaden voor iTunes, of hieronder beluisteren.

Heb je iets opgestoken van deze masterclass? Beluister dan zeker ook die over ‘Wonen in een cohousing‘ en ‘Kinderen in cohousing‘ of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging voor onze volgende masterclass.

Woon je nog niet in een cohousingproject maar kreeg je heel veel goesting? Check dan onze projecten. Er is er zeker eentje bij waar jij je ook kan thuisvoelen!