fbpx
NL | EN

Hoedhaar

cohousing Lokeren Hoedhaar De beemdcohousing Lokeren Hoedhaar De beemd
Vlak bij het centrum van Lokeren vonden we een locatie voor het eerste cohousing project van de stad op de voormalige industriële site Hoedhaar.  Deze fantastische  cohousing komt in een nieuwe autoluwe en groene wijk.  De Hoedhaarsite ligt 1,2 km van het centrum van Lokeren, 1,3 km van het station en vlak bij het sportcentrum, ziekenhuis en diverse scholen.

Deze nieuwe wijk krijgt stilaan vorm. Er is veel open ruimte met nieuwe woningen en appartementen.  Het park is al helemaal aangelegd met een splinternieuwe speeltuin vlak naast de toekomstige cohousingsite.  Het cohousingperceel biedt plaats aan een 20-tal woningen en appartementen van diverse groottes. Daarnaast delen de bewoners enkele functies zoals een wassalon, coworking, polyvalente ruimte en vul zelf maar aan.

Het verhaal van Cohousing Hoedhaar in het centrum van Lokeren moeten we nog helemaal schrijven. In de eerste plaats willen we nu mensen samenbrengen die op deze fantastische plek willen wonen en samen mee de cohousing vorm geven.  Er is plaats voor wooneenheden van diverse types voor diverse gezinssamenstellingen. Er kunnen woningen en appartementen gerealiseerd worden van 1 tot 4 slaapkamers.  We bouwen op een zo duurzaam mogelijke manier, maar we proberen het wel betaalbaar te houden.

 


Meer info?

Eef Tanghe

Zaakvoerder 0472 50 45 22 eef@cohousingprojects.be