fbpx
Cohousing projects mail

Masterclass kinderen in cohousing

‘It takes a village to raise a child’ is een Afrikaans spreekwoord dat wij zelf graag gebruiken, maar hoe gaat dat in de praktijk? Welke praktische afspraken zijn er? Hebben kinderen ook inspraak? Hoe zorg je ervoor dat ze opruimen? En kloppen de geruchten dat cohousingkids meer buiten spelen?

Na de gesmaakte masterclass ‘Wonen in een cohousing‘ brengen we opnieuw enkele ervaringsdeskundige cohousers samen die al jullie vragen beantwoorden. Dit keer over kinderen in cohousing.

We horen Sarah uit cohousing Drongen, Stijn en zijn zestienjarige zoon Winne die opgroeide in cohousing Vinderhoute, Amke die vorig jaar verhuisde naar cohousing BotaniCo in Leuven en Silke & Pieter die met hun twee kinderen al bijna 4 jaar in cohousing Oostakker Kerselaar wonen. Herbekijk hier de masterclass.

De podcast kan je hier downloaden voor iTunes, of hieronder beluisteren.

Heb je iets opgestoken van deze masterclass? Beluister dan zeker ook die van vorig jaar over het beheer en gebruik van de gemeenschappelijke delen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging voor onze volgende masterclass.

Woon je nog niet in een cohousingproject maar kreeg je heel veel goesting? Check dan onze projecten. Er is er zeker eentje bij waar jij je ook kan thuisvoelen!